Grote update gepland voor GTA Online

Meer dan nieuwe auto's en adversary modes.

Grand Theft Auto Online krijgt in de komende weken en maanden 'grote en uitgebreide updates', aldus Rockstar op zijn blog.

Zo schrijft de ontwikkelaar over een opvolger van Executives and Other Criminals, waarin je je bezighoudt met het handelen in smokkelwaar. Dit doe je door slim te opereren vanuit je HQ.

De studio kondigt tevens Cunning Stunts aan. Rockstar geeft aan dat je vele nieuwe auto's met stuntmogelijkheden tot je beschikking krijgt, alsook de nodige tools om je eigen stunts en races uit te bouwen.

Er komen nieuwe gebouwen te koop te staan, die fungeren als je HQ of als warenhuis voor je smokkelwaar. Er staan ook nieuwe Adversary Modes gepland, alsmede nieuwe locaties voor bestaande zoals In and Out.

Speciale bonusweken zoals de Tornado Week blijven eveneens bestaan.

gtaonline
Handelen in smokkelwaar vanuit je HQ.

Naast GTA Online blijft GTA 5 natuurlijk ook een singleplayer game. Daarin kan je aan de slag met onze GTA 5 cheats om chaos te creëeren in Los Santos.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread