Closed beta Fallout 4 console mods begint na release Far Harbor

Als eerste op de Xbox One.

De gesloten bèta voor mods in de consoleversies van Fallout 4 begint na de release van Far Harbor. Dit maakt ontwikkelaar Bethesda bekend op Twitter.

In het bericht laat de studio weten dat Xbox One-spelers na 19 mei mods kunnen downloaden. Dit komt overeen met de eerdere onthulling dat Fallout 4 mods in mei naar de Xbox One komen. In hetzelfde bericht is te lezen dat PlayStation 4-spelers moeten wachten tot juni.

Als je op de pc speelt, kun je al een aantal maanden mods voor Fallout 4 downloaden. Zo'n twee weken geleden bracht Bethesda echter een officieel platform voor mods uit. Sinds die tijd heeft de ontwikkelaar al een miljoen downloads geregistreerd.

Fallout 4 is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De Fallout 4: Automatron DLC review van Kenneth lees je hier nog eens.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Metro Redux aangekondigd voor Google Stadia

Service neemt apocalyptische vormen aan.

Sony: 'PS5 games zijn niet speelbaar op PS4'

Maar laat PlayStation 4 voorlopig niet in de steek.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread