Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Battlefield 1 Early Enlister Deluxe Edition laat je drie dagen eerder spelen

Voor wie echt niet kan wachten.

Uitgever Electronic Arts maakt de Early Enlister Deluxe Edition van Battlefield 1 bekend. Wie deze versie vooraf bestelt kan de game vanaf 18 oktober spelen, enkele dagen eerder dan de normale Battlefield 1 releasedatum.

Daarnaast bevat deze uitgave drie add-ons met cosmetische items, wapens en uitrustingen. Het bevat ook alle downloadbare uitbreidingen die later in de vorm van vijf Battlepacks uitkomen. Dit is vergelijkbaar met de Premium-versies van de vorige Battlefield games.

De vijf Battlepacks zijn voor eigenaars van de Early Enlister Deluxe Edition zeven dagen voor de releasedatum te spelen. Over de inhoud van de Battlepacks is nog niets bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de releasedata.

De Early Enlister Deluxe Edition kost 79,99 euro en is via Origin te bestellen.

Electronic Arts heeft gisteren Battlefield 1 officieel aangekondigd. De eerste informatie over de Battlefield 1 campaign is ook bekendgemaakt.

Meer over de game weten? Raadpleeg dan ons uitgebreid overzicht van alle Battlefield 1 info die je moet weten.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Battlefield 1

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.
Reacties