Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Shadow of the Beast remake bevat originele Amiga game

Plus meer unlockables.

Sony maakt op de PlayStation Blog bekend dat de Shadow of the Beast remake een geëmuleerde versie van het voor de Amiga uitgebrachte origineel uit 1989 bevat.

Naast de originele game zijn er nog meer unlockables, waaronder concepttekeningen en de door Roger Dean geschilderde boxart van de Amiga versie. Ook kunnen spelers met voldoende Mana David Whittaker's soundtrack van het origineel vrijspelen.

Ontwikkelaar Heavy Spectrum geeft aan dat Ian Livingstone de nieuwe soundtrack heeft verzorgd. Livingstone gebruikt daarbij veel elementen en thema's uit het origineel en geeft daar een moderne draai aan.

Onlangs toonde een trailer het gevechtssysteem van Shadow of the Beast. De game maakt deel uit van Playstations digitale line up. Shadow of the Beast komt op 17 mei exclusief uit voor de PlayStation 4.

Cover image for YouTube videoShadow Of The Beast | History of the Beast | PS4

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Shadow of the Beast

PS4

Related topics
Over de auteur
Johnny van Spronsen avatar

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Reacties