De gesloten alfatest voor de Modding Tools van Call of Duty: Black Ops 3 is begonnen.

Deze week zijn er uitnodigingen verstuurd naar een aantal leden van de pc Modding community. Met deze testers wordt de basis van de tooling verstevigd. De resultaten van de tests worden gebruikt voor de open bta, die over een aantal maanden begint.

Treyarch geeft aan dat je in de komende paar maanden feedback kunt verwachten van de deelnemers aan de gesloten alfatest. De ontwikkelaar maakt ook nog altijd zelf maps. De Eclipse DLC voor Black Ops 3 bevat een remake van de Banzai map.

Minuutje tijd? Lees ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Meer artikels van Sander van Leth

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content