Volgens anonieme bronnen werkt Microsoft momenteel aan een Xbox One prototype met betere hardware.

Onlangs raakte nog bekend dat Microsoft aan twee nieuwe Xbox One modellen werkt. Deze informatie kwam aan het licht door verschillende gelekte documenten die Microsoft bij de Federal Communications Commission (FCC) heeft ingediend. Daaruit blijkt ook dat het bedrijf aan nieuwe wireless chipset werkt.

In de documenten staat dat deze tot 25 juni geheim moeten blijven. Dit is een week na de E3. Inmiddels is bevestigd dat concurrent Sony aan een upgrade voor de PlayStation 4 werkt. In Sander zijn PlayStation Neo overzicht lees je wat we weten over de nieuwe versie van de console.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Meer artikels van Johnny van Spronsen

Reacties (2)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content