GTA Online krijgt nieuwe Inch By Inch Adversary Mode

Beetje bij beetje blijft die game maar groeien.

Van nu tot 14 april kun je in Grand Theft Auto Online dubbele Cash en Respect verdienen. Tevens kun je de nieuwe Adversary Mode Inch by Inch spelen.

Het weekend is opgedeeld in verschillende playlists die de bonus op verschillende data uitdelen. Het schema is als volgt:

  • 8 april - 9 april: Adversary Modes 1 playlist
  • 10 april - 11 april: Adversary Modes 2 playlist
  • 12 april - 14 april: Inch by Inch 1

In de nieuwe Inch by Inch Adversary Mode vecht je om een pakketje, dat je naar een veilige zone in het eindgebied van je team moet brengen. Je kunt tijdens het dragen niet schieten, dus de rest van je team moet je tegen vijandig vuur beschermen.

Vanaf 12 april verkoopt Benny's Original Motorworks ook de Vapid Minivan. De auto heeft een rood interieur en van buiten zwarte lak met groene schedels. Verschillende wapenwinkels verkopen sniper rifles, shotguns en body armor met een korting.

gtaonline

Rockstar werkt hard aan updates van GTA Online, maar vergeet niet dat je GTA 5 cheats enkel in de singleplayer kunt gebruiken!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob  |  Lethsrock

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread