Xbox-baas Phil Spencer geeft in een interview met gamesite Game Informer uitleg over zijn eerdere uitspraken wat betreft verbeterde Xbox One hardware.

"Ik ben geen fan van een 'Xbox One and a half'. Als we een stap vooruit zetten, dan wil ik dat het een hele stap is", aldus Spencer.

"Ik weet niet wat voor geruchten er op dit moment allemaal circuleren, maar ik kan me wel voorstellen dat andere teams de motivatie hebben om een dergelijke console uit te brengen."

"Voor ons geldt echter: de Xbox One doet het goed. De console is betrouwbaar en de servers zijn in goede staat. Mochten we ooit overwegen om de console te verbeteren, dan wil ik wel dat het een substantiŽle verbetering is - een upgrade."

Microsoft heeft tot op heden nog geen officiŽle uitspraken gedaan over nieuwe Xbox One-hardware. Onlangs is echter wel bekend geraakt dat concurrent Sony aan een verbeterde versie van de PlayStation 4 werkt.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content