Finale Gears of War Pro League Season 2 bevat nieuwe Gears of War 4 beelden

Kijkers kunnen zelf ook wat winnen.

De finale van de Gears of War Pro League Season 2 bevat nieuwe gameplaybeelden van Gears of War 4. Dit laat de Electronic Sports League (ESL) in een bericht weten.

Het betreft nooit eerder vertoonde gameplaybeelden van Gears of War 4, waarin ook een nieuwe competitieve modus te zien is. Deze modus verandert volgens de ESL de toekomst van de Gears of War eSport.

De finale van de Pro League vindt op zaterdag 23 april tijdens PAX East plaats. Je kunt de wedstrijd onder andere volgen via het Gears of War Twitch-kanaal. Tijdens de finale strijden vier teams om de titel en een deel van de 60.000 dollar hoge prijzenpot.

Kijkers krijgen in de finale de mogelijkheid om de 'Chevron' wapencamouflage te claimen voor Gears of War: Ultimate Edition. Daarnaast maak je kans op een speciale Gears of War 4 Xbox One.

Gears of Wars: Ultimate Editon is verkrijgbaar voor de pc en Xbox One. Gears of War 4 komt deze herfst naar de Xbox One. Laatst is de begindatum van de Gears of War 4 multiplayer bèta bekendgemaakt.

Meer over Gears of War 4 weten? Lees dan onze uitgebreide preview met alle Gears of War 4 informatie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread