Het Eclipse map pack voor Call of Duty: Black Ops 3 bevat een remake van de Banzai-map uit Call of Duty: World at War. Dat maakt Activision bekend.

Het pakket bestaat in totaal uit vier verschillende maps en een nieuw hoofdstuk voor de Zombies-modus. Spire speelt zich af in een futuristisch vliegveld met meerdere grote open gebieden.

Rift is een militair complex dat bovenop een actieve vulkaan is gebouwd. De map bevat smalle tunnels die gemaakt zijn voor 'intense vuurgevechten'. In Knockout vechten twee teams tegen elkaar in een Shaolin-tempel. De map is gebaseerd op Kung Fu-films uit de jaren 70.

Verge is gebaseerd op de Banzai map uit World at War. De nieuwe versie van de map is echter in een post-apocalyptische toekomst gesitueerd. Het nieuwe Zombies-hoofdstuk speelt zich af op een Eiland in de Stille Oceaan.

Activision maakt tot slot de releasedatum van de Eclipse DLC voor Black Ops 3 bekend. Het pakket is vanaf eind april verkrijgbaar voor de PlayStation 4. De releasedatum van de pc- en Xbox One-versie is nog onbekend.

Nog even tijd? Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Meer artikels van Mathijs Proos

Reacties (1)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content