Far Cry Primal krijgt Survivor Mode

Oog om oog, sabeltand om sabeltand.

Ubisoft laat weten dat Far Cry Primal op 12 april een gratis update krijgt die de Survivor Mode toevoegt. Dit geldt voor zowel de pc, Playstation 4 als Xbox One.

Regisseur Thomas Simon zegt dat deze update het resultaat is van feedback van de community. Survivor Mode maakt onder andere de moeilijkheidsgraad van de game realistischer.

Bovendien kun je via enkele opties de game zo moeilijk maken als je zelf wilt. Zo kun je 'permadeath' activeren. Je kunt er ook voor kiezen om nog één reserveleven achter de hand te hebben.

De Survivor Mode voegt verder nog een uithoudingsmeter toe. Ook wordt de minimap uitgeschakeld en kom je minder levende wezens tegen. Dieren temmen wordt tevens lastiger. Vooral sabeltandtijgers en beren zijn moeilijk onder controle te krijgen.

Ubisoft organiseert op 7 april om 18:30 een livestream die de Surivor Mode laat zien. Deze is te zien op het Ubisoft Twitch-kanaal. De studio voegde eerder al een Expert Mode aan Far Cry Primal toe.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread