Survival Mode Fallout 4 in beta op de pc

Ietsje lastiger dan survivallen in de Ardennen.

De nieuwe Survival Mode voor Fallout 4 is nu beschikbaar als bèta op de pc.

Bethesda heeft tot dusver nog weinig details over de nieuwe modus vrijgegeven. Volgens een post op de Bethesda-website moeten spelers keuzes maken die lijnrecht tegenover elkaar staan. De ontwikkelaar noemt Dark Souls als een inspiratiebron.

Survival Mode heeft vier kenmerken: strategie, ontdekking, resource management en role-playing. Dit zorgt volgens Bethesda voor een realistischere simulatie van overleven in de Commonwealth.

De ontwikkelaar heeft wel laten weten dat je je voortgang niet op de normale manier kunt opslaan. Je moet minimaal een uur slapen in een bed om de game op te slaan. Het type bed waar je in slaapt heeft ook invloed op je nachtrust. Tevens is er geen fast travel.

Op de site van Bethesda staan de volledige patch notes. Het is nog onduidelijk wanneer Survival Mode officieel aan Fallout 4 wordt toegevoegd. De Fallout 4 Automaton DLC is wel reeds beschikbaar.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Sander van Leth

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. De trotse aanvoerder van #teamkansloos is geregeld op YouTube te zien. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread