Homefront: The Revolution trailer onthult 'Hearts and Minds' feature

Man van het volk.

Deep Silver en Dambuster Studios tonen in de nieuwe Homefront: The Revolution 'Ignite' trailer de 'Hearts and Minds' feature.

Om de Koreaanse bezetter uit Philadelphia te verdrijven, moet je als Ethan Brady de lokale bevolking aan je kant krijgen. Door verzetsdaden te plegen verhoog je de 'Hearts and Minds'-meter in de onderdrukte Yellow Zones.

De wereld van Homefront: The Revolution verandert ook met toenames van de Hearts and Minds-meter. Zo pleegt de bevolking meer verzetsdaden bij een hogere meter en neemt de kans op openlijk verzet toe.

Homefront: The Revolution is de opvolger van Homefront uit 2011. Dit tweede deel ruilt de lineaire levels van het origineel in voor de open wereld van Philadelphia. Meer informatie vind je in onze uitgebreide Homefront: The Revolution preview.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread