Nieuwe trailer Homefront: The Revolution introduceert aanpasbare wapens

Improviseren is de sleutel tot succes.

Uitgever Deep Silver toont in een nieuwe Homefront: The Revolution trailer de verschillende aanpassingsmogelijkheden van wapens in de game.

Het is niet mogelijk om de wapens van het Koreaanse leger te gebruiken. Hierdoor ligt de nadruk op het improviseren met je wapenarsenaal.

Zo kun je op ieder moment je wapens afstemmen op je speelstijl. Voeg een geluidsdemper toe om geluidsloos te infiltreren of gebruik een vizier om tegenstanders op een grotere afstand uit te schakelen.

Daarnaast kun je wapens ook volledig verbouwen. Zo kun je van je kruisboog een vlammenwerper maken en van je pistool een machingeweer.

Ook heb je beschikking over op afstand bestuurbare auto's die ontploffen en kun je explosieven gebruiken om vijanden in een hinderlaag te lokken.

Homefront: The Revolution komt op 20 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Carl's Homefront: The Revolution preview lees je meer over de game.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread