Digital Foundry: 'Dark Souls 3 heeft resolutie van 900p op Xbox One'

En problemen met frame rate.

Op de Xbox One heeft Dark Souls 3 een beeldresolutie van 900p, en valt de frame rate op bepaalde secties onder de 30 frames per seconde (fps). Dit meldt Digital Foundry.

Omdat Dark Souls 3 gisteren in Azië uitkwam, heeft Digital Foundry de game via de Japanse Xbox Games Store gekocht en getest. Naar eigen zeggen om te testen hoe de engine van de PlayStation 4 exclusieve titel Bloodborne het doet op de console van Microsoft.

De beeldresolutie op de Xbox One bedraagt 900p. Op de PlayStation 4 draait Dark Souls 3 echter op 1080p. Op de Xbox One krijg je dus te maken met upscaling op een Full HD televisie.

Op de Xbox One haalt de game ook niet altijd een frame rate van 30 fps. Tijdens sommige secties daalt de frame rate tot 20 fps. Of dit op de PlayStation 4-versie beter is, heeft Digital Foundry nog niet vergeleken. Eerder maakte uitgever Bandai Namco bekend dat de Dark Souls 3 op de pc een framerate heeft van 60 fps.

De Europese releasedatum van Dark Souls 3 is op 12 april. De game lanceert op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Lees de Dark Souls 3 preview om meer te weten over de game.

Wil je weten waar de Souls-serie begon? Lees dan de Demon's Souls Retrofiel, een serie waarin Eurogamer Benelux redacteurs terugblikken op oudere games.

Meer over Dark Souls 3 weten? Raadpleeg dan onze Dark Souls 3 walkthrough en Dark Souls 3 tips.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread