Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Foto's mogelijke controller Nintendo NX gesignaleerd

UPDATE: Beelden blijken nep.

UPDATE: Beide beelden blijken nep en afkomstig van twee verschillende personen, die in onderstaande video's tonen hoe ze de controllers tot stand hebben gebracht. Bij de zwarte controller is een 3D-printer te pas gekomen, wat de overtuigende beelden mogelijk maakte.

Bekijk op YouTube
Bekijk op YouTube

ORIGINEEL: Verschillende bronnen hebben in de afgelopen week foto's getoond waarop mogelijk de controller van de Nintendo NX staat.

De controller lijkt op een patent dat Nintendo eind vorig jaar heeft ingediend. Voorop is een scherm te zien dat bijna de gehele controller bedekt. Door het scherm steken twee analoge pookjes, die volgens Redditor perkele37 aanvoelen als de circle pad van de Nintendo 3DS.

Op de bovenkant zijn ronde schouderknoppen te zien, die mogelijk werken als muiswieltjes. Dat was eerder vermeld in een ander patent, waar de controller een rechthoekige vorm heeft. Onderop zit een camera, alsook een aansluiting voor een koptelefoon.

Voordat de foto's van de zwarte unit opdoken, verscheen er een foto van een witte controller met een actief beeldscherm. Ook hier zijn de analoge sticks en de ronde schouderknoppen te zien.

Nintendo heeft nog geen officiële aankondigingen gedaan over de Nintendo NX. Op de site vind je een artikel met daarin alles wat we weten over de Nintendo NX.


Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

Related topics
Over de auteur
Sander van Leth avatar

Sander van Leth

Retrogamesnob

Sander speelt zo'n beetje alles wat los en vast zit, als het maar beweegt. Is er heilig van overtuigd dat er niets mooier klinkt dan de muziek van de SNES.
Reacties