Bloodborne krijgt een officieel kaartspel

Gebaseerd op Chalice Dungeons.

Het officiële Bloodborne kaartspel is in de maak. Dit tweet maker Eric M. Lang.

Lang ontwerpt bord- en kaartspellen. Hij noemt de onderneming 'Project Dream,' een droomproject. "Het project heeft de Bloodborne-licentie," vertelt Lang aan zijn volgers op Twitter. "Het spel wordt simpel maar toch diepgaand en interactief."

De speelwijze heeft overeenkomsten met de Chalice Dungeons uit de game en duurt ongeveer een half uur. Lang zegt dat je risico's inschat, groepsdenken tegenkomt, items en upgrades in de gaten houdt en tactisch speelt. De spelontwerper hoopt dat hij "de intensiteit en frustratie van de game kanaliseert tot een strijd tussen de spelers."

Bloodborne stond in de Eurogamer Games van het Jaar 2015 lijst. Volgende maand lanceert het derde deel van From Software's Dark Souls-reeks. Wil je meer over de role-playing game weten? Lees dan de Dark Souls 3 preview.

Minuutje tijd? Lees ook:

Advertentie

Ga naar comments (2)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgšnger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (2)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread