Begindatum Gears of War 4 multiplayer bčta bekendgemaakt

Volgende maand al.

De Gears of War 4 multiplayer bèta begint op 18 april op de Xbox One. Dit maakt Microsoft bekend.

Om ook echt op die datum te kunnen spelen, moet je Gears of War: Ultimate Edition voor 11 april op de pc of Xbox One gespeeld hebben. Aanvankelijk stond de deadline op 1 maart, maar die is met ruim een maand verlengd. Microsoft verstuurt de eerste toegangscodes op 18 april.

Spelers die zo'n code ontvangen krijgen toegang tot het 'Early Access'-gedeelte van de bèta. Die duurt tot en met 24 april. Hierna is de bèta open voor iedereen, waarna spelers met een Xbox Live Gold-abonnement tot en met 1 mei aan de slag kunnen. Op dit moment is het nog onduidelijk wat de multiplayer bèta aan maps, gamemodes en personages bevat.

De third-person cover-based shooter komt in de herfst van 2016 uit. Gears of War 4 komt mogelijk ook naar de pc.

1

Meer over Gears of War 4 weten? Lees dan onze uitgebreide preview met alle Gears of War 4 informatie.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread