Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Ryo heeft nieuwe vechtstijl in Shenmue 3

Plus meer details over de game.

Yu Suzuki heeft tijdens het Magic Monaco game-evenement nieuwe details over Shenmue 3 gepresenteerd.

De game focust zich op de thema's liefde, vriendschap en moed. Ryo's reis en zijn relatie met de mysterieuze Shenfa staan hierin centraal. Daarnaast speelt het bovennatuurlijke ook een rol, zonder te leunen op magie en fantasy-elementen.

Ditmaal heeft Ryo een baan als visser. Het ontwikkelteam heeft gelet op hoe een hengel wordt geworpen en hoe de lijn reageert op water. Ook komen Quick Time Events terug in de game, net als in de twee voorgaande delen.

Ryo's vechtstijl is eveneens veranderd. In plaats van de gestileerde Chinese vechtkunsten met wijde bewegingen, wordt er nu meer gevochten in zuidelijke stijlen. Deze leggen de nadruk op snelle handelingen en grepen. Hierdoor wordt er in de game meer in kleine omgevingen gevochten.

Suzuki wil niet te veel veranderen aan de gezichten van de terugkerende personages. "Mensen die al vijftien jaar wachten op deze game hebben de oorspronkelijke gezichten nog vers in het geheugen. Ik hoop daar trouw aan te blijven."

Tenslotte toont Ys Net een aantal screenshots en video's. Shenmue 3 vestigde een record op Kickstarter. Je kunt de game nog steeds ondersteunen via de Slacker Backer Campaign op de officiële Shenmue-website.

Bekijk op YouTube

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Read this next