Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PS4-versie Hitman krijgt open beta

Alleen beschikbaar voor PS Plus-abonnees.

Ontwikkelaar IO Interactive maakt bekend dat de PlayStation 4-versie van Hitman een open bèta krijgt. De testfase begint op vrijdag 4 maart.

De open bèta geeft je de beschikking over de proloog van de game. Dit zijn twee afzonderlijke trainingsmissies die zich twintig jaar voor de gebeurtenissen van de hoofdgame afspelen. De proloog was eerder onderdeel van de Hitman closed beta.

"De eerste beta voor Hitman heeft ons enorm geholpen. Zo hebben we de capaciteiten van onze servers uitgebreid kunnen testen. We zijn nu hard aan het werk om alle zwakke punten te versterken", aldus IO -baas Hannes Seifert.

"Sony geeft ons nu de kans om onze capaciteiten op een veel grotere schaal te testen. We nodigen daarom iedereen met een PlayStation Plus-abonnement uit om de open bèta uit te proberen. Dit helpt ons namelijk enorm."

Hitman is vanaf 11 maart verkrijgbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Yvo's Hitman preview lees je wat we allemaal over de game weten.

Meer over Hitman weten? Raadpleeg dan snel onze Hitman walkthrough.

Bekijk op YouTube

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Hitman

PS4, Xbox One, PC

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.
Reacties