Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

PS4-versie SMITE duikt op in lijst PEGI

UPDATE: Officieel aangekondigd, beta volgt.

UPDATE: Hi-Rez Studios maakt officieel bekend dat SMITE naar de PlayStation 4 komt. Momenteel is er een gesloten alfa voor de game bezig. De PS4-versie van SMITE krijgt in maart tevens een bèta. Je kunt je hiervoor inschrijven via de officiële SMITE-website.

Oorspronkelijk bericht: Het Europese classificatiebureau PEGI heeft een PlayStation 4-versie van SMITE in zijn database opgenomen. De game komt volgens het bureau op 18 februari uit.

Ontwikkelaar Hi-Rez Studios heeft tot nu toe nog niks bekendgemaakt over een PlayStation 4-versie van SMITE. Het is niet duidelijk of de door PEGI opgegeven releasedatum van de game ook daadwerkelijk klopt.

SMITE is een free-to-play MOBA waarin verschillende goden en mythologische figuren het tegen elkaar opnemen. De game is oorspronkelijk in 2014 uitgebracht voor de pc. SMITE is sinds augustus 2015 ook speelbaar op de Xbox One.


Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Smite

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Mathijs Proos avatar

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Reacties