Ubisoft kondigt aan dat de The Division closed beta met 24 uur wordt verlengd. Bovendien worden er nieuwe toegangscodes naar mensen op de wachtlijst verstuurd.

"De afgelopen dagen zagen we een ongelofelijk enthousiaste reactie op de game. Dit heeft tot meer intekeningen op de wachtlijst voor de gesloten bta geleid.[..] Om iedereen een kans te geven om de bta volledig te spelen, verlengen we de testperiode met 24 uur", aldus Ubisoft.

The Division bta is momenteel speelbaar op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Je kunt aan de slag met n verhaalmissie, een zij-missie en enkele randactiviteiten. je kunt in de bta tevens de zogenaamde Dark Zone betreden.

Lees voor meer informatie ook ons overzicht van alles wat je over The Division beta moet weten.

Meer over The Division weten? Lees dan onze The Division review en raadpleeg onze The Division tips.

Minuutje tijd? Lees ook:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.