Star Citizen week gratis te spelen

Free Fly voor elke account.

Ontwikkelaar Cloud Imperium Games kondigt aan dat iedereen met een Star Citizen-account de game deze week gratis kan uitproberen.

Tijdens het Free Fly Event krijg je toegang tot het open universum van Star Citizen Alpha 2.12, de gevechtsmodule Arena Commander en de Social Module. Daarnaast kun je met de Hornet F7C fighter, Aurora LN en Mustang Delta interceptor rondvliegen.

Star Citizen is een space sim die met behulp van crowdfunding wordt ontwikkeld. Er is inmiddels ruim 100 miljoen dollar voor de totstandkoming van de game binnengehaald. Eind vorig jaar onthulde Cloud Imperium een aantal nieuwe schepen voor Star Citizen.

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread