Rainbow Six Pro League aangekondigd

Voor Rainbow Six Siege.

Ontwikkelaar Ubisoft kondigt samen met Xbox en eSport organisatie ESL de Rainbow Six Pro League voor Rainbow Six Siege aan.

De studio geeft aan dat de competitie een wereldwijd evenement is dat voor zowel gelegenheidsspelers als toegewijde fans toegankelijk is.

"Rainbow Six Siege is gemaakt met competitief spel in het achterhoofd. Wij zijn dan ook erg trots op ons samenwerkingsverband met ESL, een van de grootste namen in de eSport wereld", aldus regisseur Xavier Marquis.

Het eerste seizoen van de Pro League begint op 4 maart tijdens het Intel Extreme Masters evenement in de Poolse stad Katowice. In de Europese tak van de competitie worden er eerst acht rondes op de pc gespeeld.

In Amerika start de Pro League een paar weken later op de pc en de Xbox One. De winnaars van het eerste seizoen mogen een prijzenpot van 100.000 dollar verdelen. Meer details over de competitie vind je op de Rainbow Six Pro League site.

Rainbow Six Siege is eind vorig jaar uitgebracht op de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Yvo's Rainbow Six Siege review lees je op de site.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread