Sony fuseert zijn Computer Entertainment- en Network Entertainment-takken tot Sony Interactive Entertainment. Dit kondigt het bedrijf vandaag aan.

De nieuwe afdeling dient als centraal punt voor alles wat met de PlayStation te maken heeft. Denk hierbij niet alleen aan de verschillende PlayStation consoles, maar ook aan bijvoorbeeld PlayStation VR. Ontwikkeling van hardware, software, content en het netwerk valt hiermee onder één dak.

De directeur van dit nieuwe orgaan is Andrew House. House stond eerder aan het hoofd van Sony Computer Entertainment. Het hoofdkwartier van Sony Interactive Entertainment bevindt zich in de Amerikaanse stad San Mateo. Sony noemt de fusie een 'blijk van toewijding' aan de PlayStation.

sie01

Nog eventjes tijd? Dit is ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Meer artikels van Dirk Schuit

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content