Ghost feature Mario Kart 64 ontbreekt in Wii U versie

Te wijten aan Controller Pak.

Mario Kart 64 op de Wii U Virtual Console bevat geen Ghost feature. Hierdoor is het niet mogelijk om je beste tijden op te slaan en er vervolgens tegen te racen.

De Ghost feature is niet beschikbaar omdat de Controller Pak ontbreekt. Op de Nintendo 64 is dit een geheugenkaart die je achterin je controller stopt. Hier slaat de game vervolgens de data van je tijdritten op.

Het is onduidelijk waarom Nintendo hier niets aan doet, maar het is ook niet de eerste keer dat dit probleem zich voordoet. De Ghost feature ontbreekt namelijk ook in de Wii Virtual Console-versie van Mario Kart 64. Ook hier ligt dat aan de Controller Pak.

Mario Kart 64 kwam voor het eerst in 1997 uit. De game is vanaf 21 januari 2016 te koop op de Virtual Console van de Wii U.

1

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread