We geven 500 beta codes voor The Division weg!

Gegarandeerde toegang.

Update: alle beta codes zijn op minder dan een uur de deur uitgevlogen. Proficiat aan iedereen die er een wist te bemachtigen. Afspraak volgende week in New York!

In samenwerking met Ubisoft geven we 500 codes voor de Tom Clancy's The Division closed bèta weg. Deze start voor Xbox One-spelers op 28 januari. Op pc en PlayStation 4 begint de testfase op 29 januari. De bèta loopt op alle platformen tot en met 31 januari.

Om een beta key te bemachtigen, moet je enkel onderstaande link volgen. Vervolgens krijg je een code toegestuurd die je gegarandeerde toegang tot de bèta geeft. Niet schrikken wanneer je in het bericht 'Bedankt voor je pre-order' ziet, dit heeft enkel met de gegarandeerde status van de code te maken.

Ik wil een The Division beta code!

Wees er snel bij, want op is op.

Vergeet ook niet dat je de The Division closed beta 48 uur op voorhand kunt downloaden, om zo je speeltijd te maximaliseren.

Twijfel je toch nog of de game de moeite waard is? Lees dan in onze The Division preview waarom de game jouw aandacht verdient.

Meer over The Division weten? Lees dan onze The Division review en raadpleeg onze The Division tips.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (6)

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (6)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread