Nieuwe trailer Homefront: The Revolution introduceert spelwereld

Sailing to Philadelphia.

Uitgever Deep Silver brengt een nieuwe trailer voor Homefront: The Revolution uit die de spelwereld introduceert.

Zo zie je in het filmpje de belegerde stad Philadelphia, die als decor voor de gebeurtenissen in de game dient. De stad is in Homefront: The Revolution in verschillende zones opgedeeld. Zo zijn Red Zones grotendeels verwoest en dienen Green Zones als machtsbasis voor de vijandelijke troepen.

De trailer toont echter voornamelijk beelden die zich in de Yellow Zones afspelen. Dit zijn dichtbevolkte gebieden waar het grootste gedeelte van de inwoners van Philadelpha woont. Deze zones bevatten ook uitvalsbases voor de verzetsbeweging die het tegen de bezetter opneemt.

Deep Silver maakt tevens de releasedatum van Homefront: The Revolution bekend. De game komt op 20 mei uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Ook geeft de uitgever aan dat de Homefront: The Revolution bèta in februari lanceert op de Xbox One.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread