DC Universe Online komt naar de Xbox One

Was al speelbaar op de pc, PS3 en PS4.

Ontwikkelaar Daybreak Games maakt bekend dat DC Universe Online in de lente naar de Xbox One komt. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

De studio meldt ook dat de pc- en PlayStation 4-versie van de game een cross-play feature krijgt. Dit stelt je in staat om via de pc op servers van de PlayStation 4-versie van DC Universe Online te spelen. De feature komt in de toekomst niet naar de Xbox One.

Daybreak Games heette tot vorig jaar Sony Online Entertainment. Eigenaar Sony besloot echter in februari 2015 om de studio te verkopen.

Daybreak is sindsdien een onafhankelijke ontwikkelaar. Een medewerker van de studio liet vorig jaar al weten dat deze onafhankelijkheid het bedrijf in staat stelt om ook games voor de Xbox te ontwikkelen.

DC Universe Online is een MMORPG die zich in het DC Comics-universum afspeelt. Je maakt in de game een eigen superheld aan die je met verschillende superkachten kunt uitrusten. Je hebt ook de keuze om je bij verschillende bekende helden of schurken uit het DC-universum aan te sluiten.

Nog even tijd? Lees dan ook:

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread