Op Amazon Canada is mogelijk de prijs van de PlayStation VR headset gelekt. De reeds verwijderde pagina vermeldde een prijs van 1,125 Canadese dollar, wat neerkomt op 800 dollar of 730 euro.

Sony meldt in een statement aan zakenblad Forbes dat de publicatie een fout was van Amazon. "We hebben nog geen prijs voor de PlayStation VR aangekondigd."

De gelekte prijs van de PlayStation VR spreekt het vermoeden van analisten tegen dat de bril goedkoper wordt dan de Oculus Rift. De Europese prijs van de Oculus Rift is eerder deze week onthuld. De headset kost 699 euro.

Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas kondigde Sony-topman Kaz Hirai eerder nog aan dat er ruim 100 PlayStation VR titels in ontwikkeling zijn.

Nog vragen over de verschillende virtual reality brillen? Klik dan door naar: Virtual Reality - Overzicht van alle VR-brillen.

playstationvrprijs

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Bruce Vandeweyer

Bruce Vandeweyer

Moraalfilosoof

Begon in de kleuterschool met gamen en is sindsdien nooit gestopt. Ontwikkelde de afgelopen jaren een bijna ongezonde Dark Souls obsessie, waarvan hij vandaag probeert af te kicken door zich toe te leggen op adventure en indie games.

Meer artikels van Bruce Vandeweyer

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content