Eurogamer Benelux neemt een korte kerstvakantie

Prettige feesten!

De straten liggen er dan misschien niet wit bij en ook aan de temperatuur zou je eerder denken dat het herfst is, maar toch bevinden we ons aan het einde van 2015. De redactie legt even de pen neer en kruipt uit zijn geïsoleerde gameroom om de komende tijd met vrienden en familie te spenderen. En de grote stapel achterstallige games te spelen natuurlijk!

We hebben de afgelopen tijd heel wat research verricht om jullie helemaal op de hoogte te houden van de grootste games van 2016. Hieronder vind je even een overzicht:

Johnny nam een exclusief interview af met The Creative Assembly. Dat gesprek kan je bekijken in de Total War: Warhammer preview. Of lees even Kenneth's analyse over het nieuwe project van Remedy Entertainment in de Quantum Break preview.

Ben je nog op zoek naar enkele leuke cadeau's? Dan vind je hier onze lijst van beste games van 2015. En ben je op zoek naar verrassende titels, dan kan je ook een kijkje nemen naar de Games van het jaar 2015 volgens de redactie.

Op 4 januari gaan we weer verder met onze normale werkzaamheden: het snel en correct brengen van belangrijk nieuws, goeie en eerlijke reviews pennen, het afleveren van previews waarin je alle nodige informatie over games vindt en natuurlijk een hele hoop andere artikelen die gaan van lijstjes tot guides en cheats en meer.

Geniet van de feesten en alvast een gelukkig Nieuwjaar!

Advertentie

Ga naar comments (3)

Over de auteur

Carl Vander Maelen

Carl Vander Maelen

Muggenzifter

Gepassioneerde gitarist die games zoveel als mogelijk in zijn doctoraat in het Recht probeert te betrekken.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (3)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread