Kingdom Hearts 3 Jump Festa trailer toont Mysterious Tower

Vechten in de voortuin van Yen Sid.

Square Enix toont in een nieuwe trailer voor Kingdom Hearts 3 de Mysterious Tower, een van de locaties waarin je het opneemt tegen de Heartless. De woonplaats van Yen Sid is bekend uit veel andere Kingdom Hearts-games.

Verder staat de video vooral in het teken van Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue. In het bijzonder zie je meer gameplay van Kingdom Hearts: Dream Drop Distance, de remaster van het Nintendo 3DS-origineel die onderdeel uitmaakt van deze compilatie.

Final Chapter Prologue bevat tevens het verhaal van Kingdom Hearts Unchained χ [chi] in videovorm en Kingdom Hearts 0.2: Birth by Sleep-A Fragmentary Passage. Laatstgenoemde is helemaal nieuw en dient het verhaal van Kingdom Hearts 3 in te leiden.

Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue komt in 2016 uit voor de PlayStation 4. De releasedatum van Kingdom Hearts 3 is nog niet bekend.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread