Final Fantasy 7 Remake diept Biggs, Wedge en Jessie uit

Plus info over o.a. verkenning in Midgar en de cast.

In de Final Fantasy 7 Remake krijg je meer te zien van Biggs, Wedge en Jessie. Dit zeggen de makers van de game in het Japanse magazine Famitsu.

Producent Yoshinori Kitase, regisseur Tetsuya Nomura en scenarioschrijver Kazushige Nojima vertellen aan het gameblad dat ze een diepere blik willen geven in de persoonlijkheden van Biggs, Wedge en Jessie. Dit zijn de leden van organisatie Avalanche waar hoofdpersonages Cloud, Barrett en Tifa ook lid van zijn.

De teamleden achter de game hadden nog enkele andere details te melden over de game. Zo zeggen ze dat je in de remake meer gebieden van de stad Midgar kunt verkennen. Ook verwachten ze dat de stemacteurs van de film Final Fantasy 7: Advent Children terugkeren voor de game. Of de game online features krijgt is het team nog niet zeker.

Final Fantasy 7 kwam uit in 1997 op de pc en originele PlayStation. Square Enix maakt de game momenteel opnieuw en deze komt eerst uit voor de PlayStation 4. Een releasedatum is nog niet bekend.

Eerder deze maand toonde Square Enix de eerste gameplaybeelden van de Final Fantasy 7 Remake tijdens de PlayStation Experience.

Square Enix laat ook weten dat de campagne voor de eerste episode van Final Fantasy 7 Remake klaar is.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Dirk Schuit

Dirk Schuit

Zieltjesverliezer

Dirk is een Einzelgänger met een voorliefde voor co-op.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread