Corrin uit Fire Emblem Fates komt naar Super Smash Bros. Wii U/3DS

Het één-na-laatste DLC personage.

Corrin uit Fire Emblem Fates komt naar Super Smash Bros. Wii U/3DS. Dit kondigt Masahrio Sakurai aan tijdens een Nintendo Direct presentatie.

Je kunt kiezen om als een mannelijke of een vrouwelijke versie van Corrin te spelen. Dit is vergelijkbaar met Robin uit Fire Emblem Awakening, die ook in de game zit. De aanvallen van het personage draaien om zijn of haar mogelijkheid om in een draak te veranderen.

De vechter brengt het aantal Fire Emblem personages in Super Smash Bros. Wii U/3DS op vijf. Corrin staat gepland als downloadbare content voor februari 2016. Nintendo kondigde onlangs tevens aan dat ook Bayonetta naar Super Smash Bros. komt.

Fire Emblem Fates krijgt twee hoofdversies: Fire Emblem Fates: Birthright en Fire Emblem Fates: Conquest. Later volgt er nog een derde verhaallijn genaamd Fire Emblem Fates: Revelation. De Fire Emblem Fates Special Edition geeft je toegang tot alle verhalen.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread