Update Guitar Hero Live voegt Rival Challenges toe

En de game krijgt feestdag shows.

Een update voor Guitar Hero Live voegt Rival Challenges toe. Dit laat ontwikkelaar FreeStyle Games weten in een blogpost.

Rival Challenges is een variatie op de head-to-head modus uit vorige Guitar Hero-games. Als je op de verschillende kanalen van GHTV speelt, krijg je de kans om het tegen een tegenstander op te nemen die ongeveer even goed is.

De modus activeert twee keer per half uur durende show. De game kiest vervolgens welk nummer je speelt en de uiteindelijke winnaar ontvangt 100 Status XP extra.

De update voegt ook de mogelijkheid toe om een nummer als favoriet te markeren. Dit stelt je in staat om te filteren op favoriete liedjes. Ten slotte krijgt iedereen die zonder song play tokens inlogt er drie bij. Deze bonus is elke dag te verzilveren, maar alleen als je inlogt met nul tokens in bezit.

De studio vertelt verder dat er feestdag shows naar GHTV komen. Wat deze shows precies inhouden en welke nummers erbij komen, is nog onduidelijk.

Guitar Hero Live is verkrijgbaar op de PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, Xbox One, Android en iOS. In de Guitar Hero Live review van Randolf lees je meer over de game.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread