Unravel heeft officiŽle releasedatum

Nieuwe trailer toont stukken van het verhaal.

Uitgever Electronic Arts maakt bekend dat Unravel op 9 februari 2016 uitkomt voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Unravel krijgt geen fysieke editie en is enkel als download beschikbaar. De prijs van de game bedraagt 19,99 Euro. Mensen met een EA Access abonnement kunnen Unravel een paar dagen voor de officiŽle releasedatum spelen. Zij krijgen bovendien tien procent korting op de game.

Unravel is een tweedimensionele puzzelplatformer waarin je het rode wollen wezen Yarny bestuurt. Met zijn lange uitrekbare armen kan je rondslingeren, objecten verplaatsen en bruggen maken. De game is ontwikkeling bij de Zweedse onafhankelijke studio Coldwood.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kurt Brunenberg

Kurt Brunenberg

Redacteur

Kurt is al vanaf de vroege jaren 90 bezig met gamen. Alles is begonnen met Super Mario Bros op de NES. Speelt sindsdien nog altijd graag platformers maar is ook vaak bezig met racegames, voetbalgames en tycoons.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread