Update Counter-Strike: Global Offensive verzwakt R8 Revolver

Andere wapens ook aangepast.

De nieuwe R8 Revolver in Counter-Strike: Global Offensive is middels een patch verzwakt. Dit laat Valve in een blogpost weten.

De update komt naar aanleiding van bezorgdheid van fans over de kracht van het wapen."Het kost normaliter meer tijd om gegevens te verzamelen voor een wapenupdate, maar in dit geval is het heel duidelijk dat de kracht van de R8 Revolver niet klopt."

"Daarom updaten we het wapen om het beter te balanceren. Zo hebben we onder andere de kracht van het wapen verminderd en ook de vuursnelheid is iets langer", schrijft de ontwikkelaar.

Valve benadrukt in het bericht dat er waarschijnlijk meerdere patches nodig zijn om het wapen helemaal stabiel te maken. "We houden het gebruik van de revolver in de gaten en we maken waar nodig aanpassingen", aldus de studio.

Naast aanpassingen aan de R8 Revolver, wijzigt de update ook de balans van verschillende andere wapens. Hierbij benadrukt Valve dat het nog te vroeg is om de impact van deze wijzigingen te meten. Valve: "We houden deze veranderingen ook in de gaten om er zo voor te zorgen dat Counter-Strike: Global Offensive blijft evolueren."

Counter-Strike: Global Offensive is verkrijgbaar voor de Mac, pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread