Square Enix brengt mobiele versie Final Fantasy 6 naar Steam

Ziet er iets anders uit dan de SNES-versie.

Square Enix brengt de mobiele versie van Final Fantasy 6 op 16 december aanstaande uit op Steam. Deze variant is ook te vinden voor Android en iOS. Het is de eerste keer dat de zesde Final Fantasy-game op de pc wordt uitgebracht.

Final Fantasy 6 lanceerde oorspronkelijk in 1994 voor de Super Nintendo. Deze werd ook overgezet naar de GameBoy Advance. Voor de variant op smartphones en tablets is de RPG grafisch helemaal opnieuw opgebouwd, met onder meer andere sprites voor personages en vijanden.

Ook de interface is aangepast om beter aan te sluiten bij touchscreen-gaming, en die menustructuur vind je ook terug in de Steam-versie. Daarnaast verdien je Steam Achievements en Steam Trading Cards.

Een prijs is nog niet bekend.

1
2

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread