Torchlight-ontwikkelaar Runic Games toont nieuwe game Hob

Kleurrijke avonturengame.

Torchlight-ontwikkelaar Runic Games brengt een video uit waarin de eerste gameplaybeelden van Hob te zien zijn.

Runic beschrijft Hob als een 'exploration adventure game'. De titel speelt zich in een kleurrijke en mysterieuze wereld af die zich steeds verder onthult naarmate je verder speelt.

In Hob beschik je over een metalen arm die je verschillende vaardigheden geeft. Zo kan je de arm onder andere als grappling hook of als schild gebruiken.

"De wereld van Hob lijkt op een Rubik's Kubus. Door puzzels op te lossen krijg je toegang tot nieuwe gebieden. Het voltooien van raadsels zorgt er ook voor dat reeds bezochte gebieden van uiterlijk veranderen", aldus Runic-medewerker Wonder Russell.

Verder zegt Russell dat de kern van de game draait om het mysterie rondom de identiteit van de hoofdpersoon. "Je bent alleen in de wereld en wellicht zelfs de enige van jouw soort. Daarnaast ben je de enige met het vermogen om de wereld en zijn doel aan te passen."

Er is geen releasedatum bekend voor Hob. Runic meldt echter wel dat de game gelijktijdig lanceert op de pc en de PlayStation 4.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Johnny van Spronsen

Johnny van Spronsen

Barbaar

Johnny is killer dan het staal dat zijn tegenstanders doorklieft. Hij verplettert vijanden, drijft de overlevenden lachend voor zich uit en luistert met plezier naar de klaagzang van de verliezers.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread