Pc-versie Fallout 4 krijgt eerste officiŽle patch

PlayStation 4 en Xbox One volgen later deze week.

De pc-versie van Fallout 4 krijgt een eerste officiële patch. Dit laat ontwikkelaar Bethesda Softworks op Reddit weten.

Patch 1.2 combineert twee bètapatches in één. Zo is het nu mogelijk om je numeriek toetsenbord volledig naar wens in te stellen en is de stabiliteit van de game verbeterd. Daarnaast is er een probleem opgelost waarbij spelers in terminals vast komen te zitten.

De update repareert ook verschillende quests. Je levenspunten regenereren niet meer constant tijdens 'Confidence Man' en de 'When Freedom Calls' quest is nu door iedereen te voltooien. Ten slotte is er een bug verholpen waarbij je niet meer van wapen kunt wisselen nadat je 'Reunions' hebt gehaald.

De update is nu beschikbaar voor de pc. Patch 1.2 komt later deze week uit op de PlayStation 4 en de Xbox One. De volledige lijst met aanpassingen vind je op de Fallout 4 Reddit.

Fallout 4 is nu verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de Fallout 4 review van Dirk lees je alles over de game.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread