Eerste details New Hot Shots Golf vrijgegeven

Exclusief voor PlayStation 4.

Sony geeft de eerste details over New Hot Shots Golf vrij. Dit doet het bedrijf in een bericht op de PlayStation Blog.

De game geeft je de optie om je eigen personages te maken en aan te passen. Als je opdrachten voltooit, stijgt de golfer een level. Hierdoor krijgt het personage nieuwe vaardigheden, zoals meer slagkracht.

De game heeft daarnaast een breed scala aan golfbanen in verschillende omgevingen. Je kunt in New Hot Shots Golf tevens in golfkarretjes over de baan rijden of in vijvers vissen.

Naast een singleplayer heeft New Hot Shots Golf ook een online modus. Hierin kun je in-game prijzen winnen door mee te doen aan wedstrijden en toernooien. Je kunt er ook voor kiezen om samen met andere spelers te golfen.

De officiële releasedatum van New Hot Shots Golf is nog onbekend. Het is ook nog niet duidelijk of de game naar Europa komt. De game lanceert in 2016 in Japan.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread