The Witcher 2: Assassins of Kings komt naar Xbox One

Via backwards compatibility.

The Witcher 2: Assassins of Kings komt naar de Xbox One via het backwards compatibility programma. Dit laat community manager Marcin Momot van CD Projekt Red weten op Twitter.

De aankondiging kwam er naar aanleiding van een vraag. "Hij komt eraan, maar we weten nog niet wanneer. De officiële aankondiging volgt nog", schrijft Momot aan de fan.

Op dit moment heeft de game meer dan 33.000 stemmen op de Xbox Feedback site. Hier stemmen mensen op games die ze via backwards compatibility op de Xbox One willen spelen.

Op dit moment kun je 104 Xbox 360 games spelen op de Xbox One. Microsoft is van plan om elke maand nieuwe games toe te voegen aan de lijst. Het is nog niet bekend welke games er deze maand bijkomen. Ook de exacte datum is nog onbekend.

The Witcher 3: Wild Hunt is het laatst uitgekomen deel van de serie. De game is tijdens de Game Awards 2015 uitgeroepen tot Game of the Year en ontwikkelaar CD Projekt Red sleepte de prijs voor Developer of the Year in de wacht.

1

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread