Xenomorph aangekondigd voor Mortal Kombat X

Onderdeel van Kombat Pack 2.

De Xenomorph uit de Alien-franchise is aangekondigd voor Mortal Kombat X. Het wezen is een van de vier nieuwe vechters in Kombat Pack 2.

Een trailer voor het pakket toont naast de Alien ook Leatherface, Bo Rai Cho en Tri-Borg. Laatst genoemde is een combinatie tussen Cyrax, Sektor en Robot Smoke. Leatherface is bekend van de Texas Chainsaw Massacre-films en Bo Rai Cho is een dronken vechter die debuteerde in Mortal Kombat: Deadly Alliance.

Kombat Pack 2 is in het eerste kwartaal van 2016 te downloaden. De prijs van het pakket is nog niet bekend. Kombat Pack 1 kost echter dertig euro en bevat Jason Voorhees, Predator, Tanya en Tremor.

Mortal Kombat X is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In de Mortal Kombat X review van Sander lees je meer over de game.

Nog wat tijd over? Geef deze artikels een kans:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread