Double Fine start crowdfundingcampagne Psychonauts 2

Komt in 2018 uit.

Double Fine-baas Tim Schafer maakt tijdens The Game Awards 2015 bekend dat de studio een crowdfundingcampange voor Psychonauts 2 is begonnen.

De campagne is van start gegaan op Fig, een crowdfundingssite die onder andere door Schafer is opgericht. De studio heeft 3,3 miljoen dollar nodig om Psychonauts 2 te kunnen maken.

Dit bedrag is volgens Schafer niet genoeg om de game volledig te financieren. Hij hoopt dat de crowdfundingcampagne potentiële investeerders laat zien dat er interesse voor Psychonauts 2 is. Double Fine financiert zelf ook een deel van de game.

Psychonauts 2 gaat verder waar het verhaal van de eerste Psychonauts eindigde. Zo is in een afbeelding te zien dat protagonist Raz het Psychonauts-hoofdkwartier bezoekt. De game bevat volgens Double Fine een 'groot aantal nieuwe mentale werelden'.

Psychonauts 2 komt in 2018 uit voor de pc, Mac, Linux, PlayStation 4 en Xbox One. De crowdfundingcampagne voor de game eindigt over 34 dagen.

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Mathijs Proos

Mathijs Proos

Redacteur

Mathijs heeft een voorliefde voor eigenzinnige spelwerelden en eindeloos lange dialogue trees. Is ook een ongegeneerde bordspellenfanaat.

Gerelateerde content

Nintendo Switch ondersteunt nu Bluetooth audio

Klinkt als bluetooth audio in de oren.

Nintendo kondigt Switch prijsverlaging aan

In aanloop naar de release van de Switch OLED.

Lego Super Mario 64 set onthuld

Minstens evenveel pixels als op de Nintendo 64.

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread