Call of Duty: Black Ops 3 Zombies - Shadows of Evil tips en tricks

Call of Duty: Black Ops 3 Zombies - Shadows of Evil tips en tricks: Beginner tips, Morg City, Perks, Gobblegum, Power-Ups, Beast Mode.

De Call of Duty: Black Ops 3 Zombies modus, Shadows of Evil, speelt zich af in Morg City. Je speelt als de personages The Femme Fatal, The Magician, The Cop en The Boxer. Samen versla je wave na wave van moeilijker zombie hordes. Ondertussen verzamel je XP, verschillende wapens, Perks en de nieuwe Gobblegum power-up. Of verander in The Beast en gebruik superkrachten.

Op deze pagina vind je enkele algemene Black Ops 3 Zombies tips. De volgende pagina's van deze gids gaan dieper in op specifieke aspecten.

Overzicht Call of Duty: Black Ops 3 Zombies tips

De 9 belangrijkste Black Ops 3 Zombies beginner tips

blackops3zombies
 • Verander in The Beast
  Om beast mode te activeren, gebruik je de vlammende purperen toorts. Als The Beast ben je veel sneller en krachtiger. Met de linker trekker schiet je een stoot elektriciteit af, met de rechter trekker grijp je een doelwit.
  Duw op op de springknop om in The Beast te veranderen, en buk om terug in een mens te veranderen. Onthoud dat je slechts een beperkte tijd het monster kunt zijn.
  Hou er rekening mee dat je menselijk lichaam achterblijft. Communiceer dus met je teamleden dat ze jouw lichaam bewaken. Wanneer je terug mens wordt, produceer je een explosie die zombies wegduwt. Kijk op onze Shadows of Evil Beast Mode pagina voor meer info.

 • Verdien geld
  In Shadows of Evil verdien je geld voor het verwonden en doden van zombies, en het repareren van barricdes. Gebruik dit geld in de Zombie mode om wapens te kopen, deuren te openen, vallen te activeren, en Perk-a-Cola upgrades en Gobblegum te kopen.
  Om snel geld te verdienen, moet je dood van een zombie zo lang mogelijk uitstellen. Vuur eerst op de ledematen en geef dan het genadeschot. Deze methode brengt je meer geld op dan wanneer je de zombies meteen uitschakelt.

 • Gebruik de trein
  Morg City is in drie districten opgedeeld: Footlight, Canal en Waterfront. Deze zijn verbonden door de centrale Junction. Te voet tussen de verschillende districten reizen is gevaarlijk. Al je snel en veilig wilt zijn neem je best de trein.
  Betaal de kost om naar een district naar keuze te gaan. Dit is ideaal voor wanneer je een specifieke Perk machine nodigt hebt of gewoon snel van de zombie horde wilt ontsnappen. Pas wel op, sommige vijanden blijven je volgen.

 • Zombies doden
  Het is altijd leuk om zombies te doorzeven met kogels, maar we hebben enkele belangrijke tips als je écht succesvol wil zijn.
  Ga zoveel mogelijk voor headshots, om zo snel mogelijk zombies te doden. Probeer ze ook zoveel mogelijk in een groep te krijgen. Zo verlies je het overzicht niet en kan je ook verkennen. Dit werkt wel niet met alle vijanden.
  Je kunt zombies ook een tijdje in leven houden. Zo heb je meer tijd tussen golven om nieuwe wapens, munitie en Gobblegum te verwerven.

 • Soorten vijanden
  Er zijn niet enkel gewone zombies. Er zijn ook veel Parasites. Ze zijn moeilijke te doden met sommige wapens en soms leiden ze je af, zodat je vergeet dat er zombies achter je staan. Probeer ze met twee te doden.
  Insanity Elementals rollen naar hun doel en exploderen dan. Ze vallen uit de lucht. Dood ze van een afstand.
  Ten slotte is er het grote monster Margwa. Hou je afstand en richt op diens mond.

 • Wapens
  Er zijn heel veel wapens in Shadows of Evil. Je kunt ze allen customizen in de Zombies lobby; ook paint jobs. In het begin ben je beperkt tot twee attachments en een vizier. Speel een tijdje en je krijgt verschillende classes en attachments. Om attachments te unlocken moet je een wapen individueel levellen.
  Wapens vind je op twee manieren. Met Wall Weapons ga je er naartoe en koop je wat je wil en de ammo. Mystery Box wapens zijn anders; het zijn de krachtigste wapens en je moet Stone Markers gebruiken om ze te vinden.
  Ze verschijnen willekeurig in Morg City en je moet cash spenderen om ze te openen. Je moet ook betalen om ze te herladen. Daarom raden we je aan te focussen op Wall Weapons.

 • Perks
  Zoek een Perk-a-Cola machine in de stad om goede power-ups te krijgen. Je kunt er maar vier tegelijk hebben en ze zijn permanent. Kijk op onze Shadows of Evil Perks pagina voor meer info.

 • Gobblegum
  Dit is een ander soort power-up die je maar enkel één keer kunt gebruiken. Sommige blijven een tijdje actief. Andere blijven gelden van ronde tot ronde. Het laatste type activeert enkel bij specifieke gebeurtenissen, zoals het kopen van een Wall Weapon.
  Voor je Zombies start, pas je je Gobblegum pack aan door vijf verschillende types te kiezen. Eerst zijn er maar een paar, maar je krijgt meer door te levellen. Selecteer de Gobblegum die werkt voor jouw speelstijl of je team helpt. Je kan vijf paketten samenstellen en wisselen.
  Om Gobblegum te gebruiken zoek je een Gobblegum Vending Machine en betaal je voor een willekeurige smaak. Het kan gebeuren dat de machines niet altijd werken, dus wees voorbereid. Kijk op onze Shadows of Evil Gobblegum pagina voor meer info.

 • Power-ups
  Door zombies te doden krijg je soms ook power-ups. Deze gebeuren willekeurig en activeren onmiddellijk. Kijk op onze Shadows of Evil Power-Ups pagina voor meer info.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

De 5 best verkochte games deze week

Week 36 (6 t.e.m. 12 september 2021).

Feature | FIFA 22 Career Mode - Wat is er nieuw in de carrièremodus

Alles over Manager Career, Player Career en nog meer.

Feature | FIFA 22 FUT - Wat is er nieuw in FIFA Ultimate Team?

Alles over FUT Divisions, Champions, Heroes en nog meer.

Feature | FIFA 22 release - Waar en wanneer kun je FIFA 22 kopen?

Alles over de launch, pre-order, edities en nog meer.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread