Day one patch Just Cause 3 is 2,8 GB groot

Gaat om de fysieke versie.

De day one patch van Just Cause 3 is 2.8GB groot. Dit laat VG247 in een bericht weten. Het gaat om de fysieke versie van de game.

VG247 is in het bezit van de disc-versie van de game en bevestigt dat het gaat om patch 1.01. De patch bevat onder andere grafische updates en past ook verschillende animaties aan. Daarnaast krijgt de stabiliteit van de game een verbetering. Het is op dit moment nog niet duidelijk of er nog meer patches bijkomen.

De volledige patch-notes vind je hier.

Just Cause 3 is vanaf 1 december te koop voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. De game krijgt een Air, Land and Sea Expansion Pass en Derek vertelt in de Just Cause 3 preview over zijn ervaring in de explosieve speeltuin.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread