Gratis Anno 2205 DLC Wildwater Bay uit in januari

Later volgen nog grote uitbreidingen Tundra en Orbit.

Ubisoft maakt bekend dat de eerste downloadbare uitbreiding voor Anno 2205 in januari van 2016 lanceert. Het betreft Wildwater Bay, die gratis beschikbaar wordt gesteld.

Wildwater Bay geeft je meer ruimte om aan het water en in de bergen te bouwen, in een groot nieuw gebied met verschillende eilanden. Ook start je dan een nieuw sector project, waarbij je onderzoek doet naar verlaten steden die onder water liggen. Daar ontmoet je 'geesten uit het verleden', aldus de ontwikkelaar.

Verder is bekend dat de eerder aangekondigde Tundra Expansion in februari volgt. Naast een nieuw moerassig gebied, brengt deze nieuwe quests, features en een high-tech vliegtuig met zich mee.

Daarna volgt de Orbit Expansion, waarin je een ruimestation bouwt om het heelal nog verder te ontdekken. Wanneer deze uitbreiding uitkomt, is nog niet bekend. Orbit en Tundra maken deel uit van de Season Pass.

Lees ook de Anno 2205 review van Bruce en onze Anno 2205 gids met beginner tips.

1
2
3

Nog even tijd? Lees dan ook:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread