Dying Light: The Following krijgt prijsverhoging

Season Pass ook duurder.

Dying Light-uitbreiding The Following krijgt een prijsverhoging. Dit laat ontwikkelaar Techland weten.

Op 8 december verhoogt de studio de prijs van de uitbreiding van vijftien naar twintig euro. Als gevolg van deze prijsstijging krijgt de Dying Light Season Pass ook een prijsverhoging. Het pakket kost nu 30 euro.

De reden voor de prijsverhoging ligt volgens Techland aan de grootte van de uitbreiding. "We zijn op dit moment bezig met het polijsten van Dying Light: The Following. We moeten achteraf concluderen dat we de uitbreiding ook als een op zichzelf staande game hadden kunnen uitbrengen. Dat besluit had echter tot uitstel geleid", vertelt de Poolse studio.

Als je de Season Pass of de uitbreiding voor 8 december koopt, betaal je nog de oude prijs. Je hoeft naderhand geen geld bij te leggen.

Dying Light is verkrijgbaar voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. In Carls Dying Light review lees je meer over de game.

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread