Resident Evil 6 voor PS4 en Xbox One duikt op bij Koreaanse Game Rating Board

Nog niet aangekondigd door Capcom.

Het Koreaanse leeftijdsclassificatiebureau Game Rating Board (KGRB) heeft Resident Evil 6 voor de PlayStation 4 en Xbox One opgenomen in zijn database (via Gematsu). Capcom heeft de titel voor deze spelcomputers nog niet aangekondigd.

Eerder lekte de KGRB ook het bestaan van de consoleversie van Resident Evil: Revelations, die destijds enkel nog op de Nintendo 3DS verkrijgbaar was. Resident Evil 6 lanceerde oorspronkelijk voor de pc, PlayStation 3 en Xbox 360.

Resident Evil 6 bevat vier campagnes, die je speelt als vier duo's: Leon en Helena, Chris en Piers, Jake en Sherry, en Ada met een ongenoemde soldaat. Gaandeweg kruisen de verhaallijnen elkaar en door de verschillende perspectieven krijg je zo het plaatje compleet.

Daarbij zit er ook een verschil in de speelstijlen. De campagne van Leon en Helena heeft een grotere focus op survival horror, terwijl hij bij Chris en Piers meer draait om actie.

Capcom ontwikkelt momenteel Resident Evil: Umbrella Corps voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Eerder dit jaar lanceerde Resident Evil Revelations 2 nog voor deze platformen, als ook voor de PlayStation 3 en Xbox 360.

Nog wat tijd? Deze artikels zijn ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread