Rock Band 4 krijgt grote update in december

Nieuwe toevoegingen en bug fixes.

Rock Band 4 krijgt een grote update op 8 december. Dit schrijft ontwikkelaar Harmonix in een blogpost. De update is onderdeel van een reeks maandelijkse updates van verschillende groottes.

De update voegt onder andere de auto-kick modus toe. Hiermee hoef je tijdens het drummen geen noten met je voet te spelen. Dit was een veelgevraagde Accessibility feature. De Variable Breakneck Speed modus is dan weer een toevoeging waar verschillende competitieve spelers om vroegen. Het laat je de snelheid van de noten opkrikken tot tweeënhalf keer de normale snelheid.

De werkwijze van de leaderboards verandert en de Rock Shop krijgt meer cosmetische voorwerpen. Naast toevoegingen heeft de ontwikkelaar ook wat bugs weggehaald. De volledige lijst kun je vinden op de blog van Harmonix.

Rock Band 4 is verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en de Xbox One. Deze week is er Ed Sheeran DLC aan de game toegevoegd.

1

Nog een minuutje tijd? Deze artikels vind je vast ook interessant:

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Kevin van den Essen

Kevin van den Essen

Redacteur

Games zijn een belangrijk onderdeel van Kevins leven. Het bepaalde de keuze voor zowel zijn afgeronde ICT-opleiding als zijn huidige journalistieke opleiding. Als hij niet met games bezig is, luistert hij graag naar progressieve rockmuziek.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread